Kom naar de IPON!


Met belangrijke thema’s zoals digitale geletterdheid, digitale leermiddelen, digitale toetsen, ict-infrastructuur en informatiebeveiliging en privacy belooft de IPON 2024 opnieuw een inspirerende en boeiende vakbeurs te worden. Het Expertisepunt digitale geletterdheid is dit jaar aanwezig met een stand (B23). Kom vooral langs bij onze stand voor een ontmoeting, voor het uitwisselen van ideeën of voor het stellen van je vraag.

De twaalfde editie van de IPON-beurs is dit jaar groter dan ooit. Met maar liefst twee hallen gevuld met meer dan 15 theaters, kennispleinen, netwerkterrassen, kennispodia en meer dan 150 exposanten ziet het ernaar uit dat de beurs weer een groot spektakel gaat worden voor de meer dan 7000 onderwijsprofessionals uit het po, vo, go (gespecialiseerd onderwijs) en mbo. Ervaringsdeskundigen en onderwijsprofessionals delen hun kennis en ervaring in een uitgebreid congresprogramma vol uiteenlopende, actuele onderwerpen uit de onderwijsbranche. Onderwijsexperts uit binnen- en buitenland verzorgen meer dan 140 inspirerende sessies.

De vakbeurs is een bron van informatie en inspiratie, maar ook een ontmoetingsplaats voor alle docenten, leerkrachten, ict-coördinatoren, schoolleiders en andere professionals die het onderwijs een warm hart toedragen en die ict beschouwen als een belangrijke ondersteuning bij het bieden van onderwijs.

Meer informatie: https://vakbeurs.ipon.nl

––––––––––

IPON 2024

Wanneer?
Op woensdag 28 en donderdag 29 februari

Waar?
In de Jaarbeurs Utrecht, hal 3 en 4

Inschrijven?
Bezoek IPON 2024 gratis en krijg een certificaat voor professionalisering en onderwijsberoepsbekwaamheid.
Gratis voorregistreren via https://vakbeurs.ipon.nl

Waar vind ik het Expertisepunt digitale geletterdheid?
Standnummer B23